ERZURUM / PASİNLER - Alvar Ortaokulu

.
Alvar Mahallesi, Pasinler/ERZURUM
Vizyon
Atatürk İlkeleri,Anayasa ve Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda hareket eden, bilimsel ve teknolojik yeniliklere açık,çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenilenen,öğrencilerini sosyal-kültürel-bilimsel alanlarda çalışmalar yapan,kendine güvenen kişiler olarak yetiştiren,dünya normlarında bir kurum olabilmek için varız.
Misyon
Öğrencilerimizin;çağdaş anlayış içerisinde bilgiye ulaşan ve bu bilgiyi kullanabilen,kalıcı,istenilen örnek davranışlar geliştiren Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı,çağdaş,demokratik,laik,sosyal bireyler olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
08:30 BAŞLAMA 15:00 BİTİŞ
BELEDİYE OTOBÜSÜ VARDIR.
Yerleşim Yeri
Tarım ve hayvancılık, belde halkının önemli ekonomik geçim kaynağıdır. Alvar Beldesi Pasinler ilçesine en yakın yerleşim birimi olup ilçenin güney batısında yer almakta ve Pasinler Ovasının verimli düzlüklerine hakim bir konumda bulunmaktadır.
İL MERKEZİNE 30 KM. İLÇEYE 7 KM.
2012-2014 arası Comenis projesi 2017-2019 Erasmus + K219 Projesi