ERZURUM / PASİNLER - Alvar Ortaokulu

19 EYLÜL'DEN İTİBAREN GEÇERLİ HAFTALIK DERS PROGRAMI YAYINLANMIŞTIR

Ağu

2022 - İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Giriş Yerinizi Öğrenmek İçin TIKLAYINIZ

Sınav 4 Eylül 2022 Pazar günü saat 10:00 da yapılacaktır.

Soru sayısı 100, sınav süresi 120 dakikadır.

Sınav giriş belgeleri sınava gireceğiniz salonda sıranızda hazır olacaktır.

Sınava girerken nüfus cüzdanı, kalem, silgi yanınızda bulundurunuz.

TÜM BABALARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

TÜM ANNELERİMİZİN GÜNÜ KUTLU OLSUN

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çoşkuyla kutladık.

Bu güzel günün ardında çocukların mutluluğu, öğretmenlerin de gururu varsa o zaman amaca ulaşılmıştır. Biz bunu başardık. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize yürekten teşekkür ediyoruz.

Nis

BURSLULUK SINAVI BAŞVURULARI AŞAĞIDAKİ KLAVUZA GÖRE YAPILACAKTIR.

ŞAMPİYON HAMZA

Nis

22 Mart Dünya Su Günü kapsamında DSİ Genel Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen "Yeraltı Suyunu Görünür Yapmak" konulu Kompozisyon yarışmasında Bölge 3.sü olan Pasinler Alvar Ortaokul 8.sınıf öğrencisi Hiranur Kaya'ya ödülünü Bölge Müdür Yardımcısı Hikmet Serçemeli ve Şube Müdürü Kemalettin Yentimur takdim etti. Öğrencimizi yürekten tebrik ediyoruz.

Mrt

OKULUMUZ 5/A SINIFI ÖĞRENCİSİ HAMZA ÇETİN ERZURUM YILDIZLAR GÜREŞ ŞAMPİYONASINDA ŞAMPİYON OLMUŞTUR. ÖĞRENCİMİZİ VE ÖĞRETMENİNİ TEBRİK EDİYORUZ

Mrt

18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ PROGRAMIMIZDA ÇANAKKALE TÜRKÜSÜNÜ KORO OLARAK SÖYLEDİK VE ÇANAKKALE YOLUN SONU FİLMİNİ PATLAMIŞ MISIR EŞLİĞİNDE SİNEMA ATMOSFERİNDE İZLEDİK

BERAT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

Şbt

OKUL MÜDÜRÜMÜZ MURAT TURANOĞLU ERASMUS ÖĞRETMEN HAREKETLİLİĞİ KAPSAMINDA AVRUPAYA GİDEREK KURS ALMAYA HAK KAZANDI.

Şbt

YERLİ MALI ETKİNLİĞİMİZE DAVETLİSİNİZ