ERZURUM / PASİNLER - Alvar Ortaokulu

Mrt

Şbt

5 ŞUBAT PAZARTESİ TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ OLACAK HAFTALIK SINIF PROGRAMI YAYIMLANMIŞTIR.

11 EYLÜL PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN GEÇERLİ HAFTALIK DERS PROGRAMI YAYIMLANDI.

Tem

Çevreye sahip çıkmak aslında insanlığın geleceğine sahip çıkmak demektir. Çevreyi korumak adına Alvar  Ortaokulu olarak üstümüze düşen görevi yerine getirmek  ve öğrencilerimizi geri dönüşüm  hakkında bilinçlendirmek ve ülke ekonomisine katkı sağlamak adına okulumuzda "Atık Kağıt Toplama Kampanyası" düzenlemiş bulunmaktayız.Sizlerde bu kampanyamıza destek olmak için  evlerinizde bulunan ders kitapları,kullanılmış diğer kitaplarınızı okulumuza getirmenizi rica ediyoruz.

Kıymetli Öğrenciler

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Sınıflar Arası "ALVARDA BAHAR TURNUVALARI ZAMANI" etkinliğimiz 7 Haziran Çarşamba günü başlıyor. Öğrencilerimizin turnuvaya katılabilmesi için BİR ÇUVAL ATIK KAĞIT(En az 20 kg) ve VELİ İZİN BELGESİ yarın sabah teslim etmesi gerektiğini hatırlatalım.

7 Haziran Çarşamba VOLEYBOL TURNUVASI

8 Haziran Perşembe FUTBOL TURNUVASI

9 Haziran Cuma MASA TENİSİ TURNUVASI

Mrt

LGS 2023 hazırlık sürecinde Pasinler Ortaokulu Rehber Öğretmeni Merve Aydın öğrencilerimize liseslerin tanıtımını yaptı. Kendisine teşekkür ederiz.

Şbt

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER

2. DÖNEM 6 ŞUBAT PAZARTESİ GÜNÜ AŞAĞIDAKİ DERS PROGRAMINA GÖRE BAŞLAYACAKTIR.

EN GEÇ SAAT 08:20 DE OKUL BAHÇESİNDE HAZIR OLMANIZI RİCA EDERİM.

2. DÖNEMİN BAŞARILARLA DOLU GEÇMESİNİ VE HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUZ.

Ock

ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLİYORUZ.

Ock

Sevgili öğrencilerimiz, değerli öğretmenlerim ve kıymetli veliler 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı 1. dönemi başarılı bir eğitim sürecini sorunsuz bir şekilde geride bırakarak yarıyıl tatiline girmiş bulunmaktayız. Başarılı ve huzurlu bir yarıyıl yaşamamıza vesile olan değerli öğretmen arkadaşlarıma ve çocuklarımızın eğitimi için her türlü fedakârlığı gösteren değerli velilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Sevgili Öğrenciler;

Kazandığınız akademik gelişim, alınan notlar, sınav sonuçları kadar ahlaki ve davranışsal gelişim, kazanılan sosyal beceriler ve sahip olunan insani değerler de son derece önem arz etmektedir. Elde ettiğiniz başarıların sizleri şımartmaması gerektiği gibi telafisi mümkün olan başarısızlıklarda sizleri üzmemeli. Almış olduğunuz karneyi başarı ya da başarısızlığın göstergesi olarak değil, eksiklerinizi ve genel durumunuzu görme ve eksikliklerin tamamlanması için bir fırsat olarak görmelisiniz.

Bu nedenle sizlerden tatil süresince öncelikle sağlıklı, mutlu bir aile ortamı içerisinde dinlenmenizi, ailenizle vakit geçirmenizi ve eksik kaldığınız konularda kendinizi çok fazla yormadan çalışmanızı; özellikle kitap okuyarak, sinema, tiyatro gibi aktivitelere katılarak zamanınızı verimli bir şekilde değerlendirmenizi; ikinci yarıyıl başı itibariyle de dinlenmiş, daha zinde, dinç ve daha azimli olarak sınıflarınızdaki yerinizi almanızı diliyor, hepinizin gözlerinden öpüyorum.

Saygıdeğer Veliler;

Öncelikle karnenin hayatın tamamına hitap etmediğini, sadece o dönemin derslerinin başarısını gösterdiğini unutmayınız. Bu nedenle öğrenciler için karne bir yaşam başarısı değil sadece dönemin özeti olarak değerlendirilmelidir. Öğrencilerimizin eksik kaldığı noktalarda ikinci dönemde başarıya ulaşmaları, öğretmenleri ile iletişim içerisinde, birlikte hareket ederek ve en önemlisi onlara verdiğimiz destek, ilgi ve sevgi ölçüsünde mümkün olacağını da aklımızdan hiçbir zaman çıkarmamalıyız.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım;

Eğitimi ve eğitimciliği sadece bir meslek olarak tanımlamanın, onu dar bir kalıba sokmak anlamına geleceğini, yaptığımız bu mukaddes vazifede kendi kişiliğimizden, bakış açımızdan ve inancımızdan çok şey bulduğumuzu düşünüyoruz. Sizlerin eğitimci olarak bu görevi en iyi şekilde yerine getirme gayretinde olduğu bilincindeyiz.

Görevinizi en iyi şekilde yerine getirmek için elinizden geleni, hatta çoğu zaman şartları zorlayıp fedakârlıklar yaparak elinizden gelenin fazlasını da yaptığınızı ve başardığınızı da görüyor ve biliyoruz. Değişik fedakârlıklar ve üstün gayretlerle bir dönem boyunca öğrencilerimize en iyiyi, en doğruyu öğretmeye çalıştınız ve yoruldunuz. Bu yorgunluğun kutsal bir yorgunluk olduğunu yıllar sonra öğrencilerinizi güzel yerlerde görünce daha iyi anlayacaksınız.
Bu gayretiniz ve fedakârlıklarınız için sizlere öğrencilerimiz, velilerimiz ve geleceğimiz adına içtenlikle teşekkür ediyorum.

Bu düşünce ve bilinçle, hizmetlerin en kutsalını üstlenmiş değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize sevdikleri ile birlikte sağlıklı, güzel bir tatil geçirmelerini ve yeni döneme dinlenmiş olarak başlamalarını temenni ediyorum.

28 KASIM TARİHİNDEN İTİBAREN GEÇERLİ HAFTALIK DERS PROGRAMI YAYIMLANDI